MOUKA Z MALANGY
Související produkty
Detailní popis produktu
Bezlepková mouka z malangy má neutrální chuť a je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení a vaření.
Malanga blanca je hlíza hojně používaná v jižní a střední Americe k přípravě sladkých i slaných pokrmů. Malanga je bohatá na vitaminy (A, C, B6, B9, E) a minerální látky (Fe, Mg, Zn, P, K, Mn, Cu). Využívá se při různých dietách a ozdravných kúrách. Obsahuje antioxidační sloučeniny a fytonutrienty, které pomáhají v boji proti volným radikálům a podporují celkové zdraví.
V tradičním inkaherbáři se můžete dočíst:
Vláknina obsažená v malanze může podporovat zdravé trávení a předcházet gastrointestinálním problémům, jako je zácpa. Kromě toho může obsah draslíku pomáhat regulovat krevní tlak a podporovat zdraví kardiovaskulárního systému. Malanga má také nízký obsah tuku a cholesterolu, takže je zdravou volbou pro ty, kteří si chtějí udržet zdravou váhu a zdravé srdce.
Mouka z malangy je šetrně zpracovaná, aby si zachovala co nejvíce cenných látek. Mouku doporučujeme vždy tepelně upravit.
Doplňkové parametry
Kategorie: | MOUKY A RÝŽE BEZLEPKOVÉ |
---|---|
Vlastnosti: | Bez lepku, Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.