MOUKA Z JUKY
Související produkty
Detailní popis produktu
Bezlepková mouka z juky (Manihot ecsulenta) je vhodná k přípravě slaných i sladkých pokrmů, na pečení i vaření.
Juka (maniok) je jednou z nejvíce používaných potravin v Jižní Americe. Maniok obsahuje rezistentní škrob, který z něj činí velmi zdravou potravinu. Přispívá ke zlepšení zdraví střev, což se projevuje i ve zlepšení imunitního systému. Rezistentní škrob také napomáhá metabolismu a snižuje hladinu glukózy v krvi, čímž podporuje pocit sytosti a snižuje chuť k jídlu (je velmi užitečný při dodržování redukční diety nebo diety na kontrolu hmotnosti).
Složení: juka (yuca, maniok)
Více se o bezlepkových moukách dozvíte na našem blogu.
Původ: Ekvádor
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 1450 kJ (342 kcal) |
tuky | 0,3 g |
z toho: nasycené mastné kyseliny | 0,09 g |
sacharidy | 80,6 g |
z toho: cukry | 2,72 g |
vláknina | 5,59 g |
bílkoviny | 1,28 g |
sůl | 0,056 g |
Náš tip!
RECEPT - SÝROVÉ BOCHÁNKY (Pan de Yuca)
- 300 g mouky z juky
- 300 g čerstvého sýra
- 1-2 prášky do pečiva (příp. kvasnice)
- mléko dle potřeby
Gastro balení:
Doplňkové parametry
Kategorie: | MOUKY A RÝŽE BEZLEPKOVÉ |
---|---|
Vlastnosti: | Bez lepku, Vegan |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.