Kakaová hmota BIO, Čokoládovna Troubelice
Související produkty
Detailní popis produktu
100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla.
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou.
Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda v surovém stavu". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.
Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů.
POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.
Země původu: Ekvádor
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 2410 kJ (586 kcal) |
tuky | 52,41 g |
z toho: nasycené mastné kyseliny | 31,11 g |
sacharidy | 1,3 g |
z toho: cukry | <0,40 g |
vláknina | 26,4 g |
bílkoviny | 14,16 g |
sůl | 0,064 g |
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.
Gastro balení:
Doplňkové parametry
Kategorie: | Kakaová hmota |
---|---|
Vlastnosti: | Bez lepku |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.