Kakaová hmota BIO - GASTRO, Čokoládovna Troubelice

5 160 Kč / ks 4 607,10 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Kakaová hmota BIO vyrobená z výjimečných ekvádorských kakaových bobů. 

Detailní informace

Hmotnost: 5 kg
Skladem
5 160 Kč / ks
4 607,10 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

100% BIO kakaová hmota vzniká mletím nepražených kakaových bobů ve speciálních mlýnech, obsahuje cca 50-55% kakaového másla. 
Pro výrobu kvalitní čokolády je kakaová hmota základní surovinou. 

Dá se použít k přímé konzumaci, bývá označována jako tzv. "100% čokoláda". Jinak je vhodná k pečení a vaření nejen sladkých pokrmů.

Po rozpuštění na jazyku cítíte kousky kakaových bobů, struktura je hrubší, chuť velmi hořká, kyselá a jsou v ni cítit rozmanité podtóny.

POZN.: Při výrobě kakaových produktů (hmota, máslo, prášek) nedochází při jejich zpracování k teplotě vyšší než 42 st.

Země původu: Ekvádor


Výživové údaje na 100 g:

Energetická hodnota  2410 kJ (586 kcal)
tuky   52,41 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny   31,11 g
sacharidy    1,3 g
     z toho: cukry    <0,40 g
vláknina 26,4 g
bílkoviny   14,16 g
sůl   0,064 g
 

Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.


BALENÍ:

*  5 kg pytel
* 25 kg karton

Doplňkové parametry

Kategorie: GASTRO BALENÍ
Vlastnosti: Bez lepku

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: