Teplá čokoláda hořká, Čokoládovna Troubelice
Hmotnost: 100g
Skladem
129 Kč
/ ks
115,20 Kč
bez DPH
Hmotnost: 200g
Skladem
258 Kč
/ ks
230,40 Kč
bez DPH
Hmotnost: 500g
Skladem
626 Kč
/ ks
558,90 Kč
bez DPH
Hmotnost: 1 kg
Skladem
1 251 Kč
/ ks
1 117 Kč
bez DPH
Detailní popis produktu
Připravte si teplou čokoládu do hrnečku v pohodlí domova. Čokoláda je nastrouhaná na hoblinky, stačí ji jen rozpustit a užít si nevšední zážitek s chutnou kvalitní čokoládou bez přídatných látek.
Naše teplá hořká čokoláda získala ocenění ZLATÁ SALIMA 2016.
Nejedná se o horkou čokoládu z prášku!
Složení: kakaové boby, kakaové máslo, třtinová šťáva Panela Bio, obsah kakaové sušiny nejméně 63%.
- bez lepku
- vegan
Návod k přípravě:
1. způsob: Čokoládu zalijeme horkou vodou v doporučeném poměru a pečlivě ji rozmícháme metličkou..
2. způsob: Čokoládu je možné nahřát ve vodní lázni, teplota čokolády nesmí přesáhnout 48°C. Jakmile je čokoláda rozpuštěná, přidáme teplou vodu a pečlivě promícháme metličkou. Připravená teplá čokoláda je určena k okamžité spotřebě, případně se dá uložit do lednice na dobu max. 48 hodin.
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty)
100g čokolády a 50-75 ml vody (dle požadované hustoty)
100g čokolády = cca 2 porce
Výživové údaje na 100 g:
Energetická hodnota | 2140 kJ (513 kcal) |
tuky | 30,92 g |
z toho: nasycené mastné kyseliny | 18,59 g |
sacharidy | 43 g |
z toho: cukry | 25,12 g |
vláknina | 12,8 g |
bílkoviny | 9,36 g |
sůl | 0,082 g |
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku
Ve dnech 17. - 20. 2. 2016 jsme se zúčastnili veletrhu Salima 2016 v Brně, kde jsme získali ocenění ZLATÁ SALIMA 2016 za tento náš produkt: teplá hořká čokoláda.
V roce 2014 jsme toto ocenění získali také, tentokrát za naši mléčnou čokoládu 51%.
Příprava teplé čokolády do hrníčku
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.