Čokoládové kolečko, 5g, Čokoládovna Troubelice

15 Kč / ks 13,40 Kč bez DPH

Zvolte variantu

Čokoládové kolečko vyrobené z těch nejlepších ekvádorských kakaových surovin.

Detailní informace

Varianta: mléčná 51%
Vyrobíme do 14 dnů
15 Kč / ks
13,40 Kč bez DPH
Varianta: bílá 40%
Vyrobíme do 14 dnů
15 Kč / ks
13,40 Kč bez DPH
Varianta: hořká 75%
Vyrobíme do 14 dnů
15 Kč / ks
13,40 Kč bez DPH
Varianta: bílá 40% se spirulinou
Vyrobíme do 14 dnů
15 Kč / ks
13,40 Kč bez DPH

Detailní popis produktu

Čokoládové kolečko s reliéfem loga Čokoládovny Troubelice. 

Při objednávce nad 20 ks je nutné ověřit si dostupnost telefonicky na čísle 732 876 777.

Na přání vyrobíme i kolečka s vlastní grafikou.

Jemnost a krásné aroma dodává čokoládě kakaové máslo, proto není zapotřebí do čokolád přidávat žádné ztužené tuky, lecitin, aroma apod.

Ke slazení všech výrobků používáme třtinovou šťávu panelu.

Hmotnost: 5g 
Průměr: 35 mm
Tloušťka: 5 mm

Baleno jednotlivě v průhledném PP sáčku.
Neobsahuje lecitin ani konzervanty!
Vyrobeno v ČR.
Našim čokoládám byl udělen certifikát "Haná regionální produkt".

BÍLÁ ČOKOLÁDA 40% s reliéfem

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, kakaové boby. Obsah kakaového másla minimálně 40%. Obsahuje alergen - mléko.
 
Bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Panela je ztuhlá třtinová šťáva v bio kvalitě, která není rafinovaná  a přirozeně obsahuje melasu, která ji dává lehce medovou příchuť.

Vyzkoušejte naši bílou čokoládu, nechte ji rozpustit na jazyku a Vaše chuťové buňky objeví zcela novou chuť bílé čokolády s jedinečným aroma. 

BÍLÁ ČOKOLÁDA 40% SE SPIRULINOU s reliéfem

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, spirulina minimálně 1%. Obsah kakaového másla minimálně 40%. Obsahuje alergen - mléko.

Do bílé čokolády jsme přidali spirulinu z And, kterou dovážíme z Ekvádoru v té nejvyšší kvalitě. Spirulina z And je drobná sinice modrozelené barvy a z hlediska výživy je nejbohatší mikroorganismus na zemi. Kombinací bílé čokolády a spiruliny vznikla "zelená" čokoláda. Její lahodná chuť a zelenkavá barva si získala srdce spousty našich malých i velkých zákazníků. 

MLÉČNÁ ČOKOLÁDA 51% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, sušené mléko, kakaové máslo. Obsah kakaové sušiny nejméně 51%. Obsahuje alergen - mléko.

Mléčná čokoláda jemné chuti s  příjemně sladkým podtónem a výraznou čokoládovou vůní. Tato mléčná čokoláda je zajímavá vyšším kakaovým podílem, než je běžné u mléčných čokolád, přesto si zachovává jemnou chuť s opojnou vůní.

Tajemství jemnosti spočívá ve způsobu zpracování a vyvážené kombinaci sušeného mléka, panely a kakaového másla.

Mléčnou čokoládu 51% doporučujeme pro všechny, kdo rádi mlsají. 

Mléčná čokoláda 51%  získala prestižní ocenění „Zlatá Salima 2014“ a „Výrobek OK 2014“ (výrobek Olomouckého kraje).

HOŘKÁ ČOKOLÁDA 75% s reliéfem

Složení: Kakaové boby, panela, kakaové máslo. Reliéf z bílé čokolády obsahuje mléko. Obsah kakaové sušiny nejméně 75 %. Obsahuje alergen - mléko.

Hořká čokoláda 75% je čokoláda velmi jemné chuti s příjemně hořkým podtónem, přestože je kakaový podíl 75%. Jemná chuť je dána dlouhodobým procesem hnětení v melangéru a přidaným kakaovým máslem. Čokoláda je slazena panelou. 

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDY
Druh čokolády: bílá, mléčná, hořká
Hmotnost: 5 g
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: