VÁŽENÍ ZÁKAZNÍCI, VAŠE OBJEDNÁVKY BUDEME POSTUPNĚ VYŘIZOVAT OD 9. 1. 2025. DĚKUJEME ZA POCHOPENÍ A PŘEJEME KRÁSNÉ SVÁTKY.

Čokoláda bílá 40% se spirulinou, 45 g - EDICIÓN NUEVA

101 Kč / ks 90,20 Kč bez DPH
Skladem
Možnosti doručení

Ručně vyrobená bílá čokoláda se spirulinou.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Představujeme Vám nový design naší tabulkové čokolády. Tabulka čokolády je nyní tenčí, což ještě více umocní její dokonalou chuť - doslova se Vám rozplyne na jazyku! Čokoláda je balena v přírodním kraftovém obalu, který skrývá čokoládový příběh a proces výroby naší bean to bar čokolády.

Složení: Kakaové máslo, sušené mléko, panela, spirulina minimálně 1%. Obsah kakaového másla minimálně 40%. Obsahuje alergen: mléko

Naše bílá čokoláda obsahuje 40% kakaového másla, které je přirozenou součástí kakaových bobů a je nositelem výrazné typické vůně čokolády. Čokoláda je slazena panelou - ztuhlou třtinovou šťávou v bio kvalitě, která není rafinovaná  a přirozeně obsahuje melasu. Do bílé čokolády jsme přidali spirulinu z And, kterou dovážíme z Ekvádoru v té nejvyšší kvalitě. Spirulina z And je drobná sinice modrozelené barvy a z hlediska výživy je nejbohatší mikroorganismus na zemi. Kombinací bílé čokolády a spiruliny vznikla "zelená" čokoláda. Její lahodná chuť a zelenkavá barva si získala srdce spousty našich malých i velkých zákazníků. 

  • Bez lepku.
  • Neobsahuje lecitin ani konzervanty.
  • Ruční výroba z ekvádorských kakaových bobů.

Hmotnost: 45 g

Výživové údaje na 100 g:

 Energetická hodnota   2550 kJ (614 kcal)
 tuky   46,72 g
     z toho: nasycené mastné kyseliny   28,25 g
sacharidy   35,3 g
     z toho: cukry   29,9 g
vláknina 2,38 g
bílkoviny  11,76 g
sůl            0,355 g
Sůl je v potravině obsažena v důsledku přirozeně se vyskytujícího sodíku.

White Chocolate 40% with Spirulina

Adding Spirulina to our 40% white chocolate, we have aimed to impress you by a very fine taste and a unique green colour of the bar. Spirulina is a blue-green algae, that we export from Ecuador. It is grown in ecological conditions without the use of any pesticides.

Ingredients: cocoa butter, milk powder, cane juice Panela, spirulina.

No lecithin added. Gluten-free.


O čokoládách

Naším cílem je nabídnout zákazníkům kvalitní čokolády, vyrobené z ekvádorských kakaových bobů. Každá čokoláda je ručně vyrobená a každá je svým způsobem originál. Naše čokolády jsou slazeny ztuhlou třtinou šťávou panelou v bio kvalitě. 

Snažíme se zachovat „tradiční“ chuť a vůni čokolády. K výrobě používáme kvalitní suroviny, nejsme zastánci používání umělých barviv, lecitinu a umělých látek zvýrazňujících aroma. Kakaové boby přirozeně obsahují cca polovinu kakaového másla, které je nositelem výrazné čokoládové vůně, proto není zapotřebí přidávat látky určené k aromatizaci. Kakaové máslo dodává čokoládě nejen vůni, ale i jemnost. 

Bohužel se dnes často setkáváme s různými druhy čokolád, kde je kakaové máslo částečně nebo zcela nahrazeno jinými rostlinnými oleji, které významně snižují kvalitu čokolády a čokoláda se tak stává jakousi „náhražkou“, která je plná umělých látek a barviv. V našich čokoládách zachováváme kakaové máslo a nepoužíváme jiné rostlinné oleje. 

Základní proces výroby:

Kakaové boby se nejdříve musí ručně přebrat a roztřídit. Boby se nasypou do drtiče, kde dochází k narušení struktury bobů a následnému „odfouknutí“ slupky. Tímto procesem vzniká kakaová hmota. Kakaové hmota se vlévá do melanžéru. Přidají se další suroviny – kakaové máslo na zjemnění, případně sušené mléko a panela. 

Vše se promíchává a hněte. Hnětení je proces, kdy dochází ke zjemňování čokolády ve speciální nádobě - melanžéru, ve které jsou umístěny žulové kameny, které se otáčí po žulovém dnu nádoby a tím dochází k zjemnění čokolády. Hnětení trvá až několik desítek hodin. Po té se čokoláda vlévá do nerezových nádob, kde ztuhne. 

Čokoláda se pak vloží do temperovacího stroje, kde se zahřívá a následně chladí, tzv. proces temperování.  Každý druh čokolády má jinou teplotu temperování.  

Po té je čokoláda vlévána do forem, které se ukládají do lednice. Jakmile čokoláda ztuhne, vyklopí se z forem a nechá se minimálně 1 den „odpočívat“.  Pak je čokoláda připravená k balení. 

Našim čokoládám byl udělen certifikát HANÁ regionální produkt a VÝROBEK OK.

Doplňkové parametry

Kategorie: ČOKOLÁDY
Druh čokolády: bílá
Hmotnost: 45 g
Vlastnosti: Bez lepku, Ruční výroba, Bean to Bar

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat příspěvky. Prosím přihlaste se nebo se registrujte.

Nevyplňujte toto pole: